[Resolved]Performances issues 01/24 - Game laggy and acting up.

Zom[BAD] Squirrel Zom[BAD] Squirrel ✭✭✭✭✭
edited January 24 in Past Anomalies
Since the event started the game is laggy as h...., sometimes takes 10 seconds even to enter the time portal...building stuff for galaxy often has the hailing starfleet spinning cycle for 2-3sec as well. Many players in my fleet and on general discord chat reporting the same. Its not my connection(doesn t matter if Wifi or Mobile). Europe, ipad iphone...latest iOS version.

Are there any known issues on ur server side?

Member of [BAD] - BORG ASSIMILATION DRONES - ZOM[BAD] SQUAD
We are RECRUITING: All kind of active players, no matter if newbie, veteran, spender or non spender.

Comments

  • same issue on steam client.
  • edited January 24
    No its not your connection. My fleet has turned to our FB page for coms. Everything is acting up. Msg boards, time portal, event, standard bridge crew in ships has disappeared, logging in. Everything is malfunctioning. Event crew not getting correct bonus. I am just staying logged out for a while to avoid frustration.
  • +1 on steam
  • We have identified the issue and are working on it. Stay tuned!
  • Same - I been trying to activate a boost pack and it just won't load.
  • Back to normal now.
    Member of [BAD] - BORG ASSIMILATION DRONES - ZOM[BAD] SQUAD
    We are RECRUITING: All kind of active players, no matter if newbie, veteran, spender or non spender.
  • Our ops team performed some tweaks :)
    You should all see improvements now.
  • agreed... seems fine now.
  • My fleet is still reporting event crew and bonus crew malfunctuons as far as %. I agree. With or without boost. Something is not right. 1701 jadzia should not be giving a 30% success rate. My fleet is reporting this.
This discussion has been closed.