Cannot claim Fleet Rewards OR PARTICIPATE IN EVENT

DScottHewittDScottHewitt ✭✭✭✭✭
edited June 20 in Past Anomalies
The screen is blank, even though it says I have 7 milestones already hit for today.....


864rce8j1q8y.jpg

Also get this screen when I do Cadet Missions or clear Returned Shuttles.....


wq1w7j50ti28.jpg

Remember that time Scott vented on the Forums?!?!?

Comments

  • ShanShan admin
    I do not see other reports of this atm.
  • DScottHewittDScottHewitt ✭✭✭✭✭
    Shan wrote: »
    I do not see other reports of this atm.

    Been multiple Refreshes and everything. Everything else is going fine. Just getting the blank screen for the Fleet Button and the Rewards from Shuttles and Cadets. If the regular Away Missions and Space battles do it , too would make it a little hard gathering parts for Crafting in a few minutes.

    No idea what is causing it. As I said, it is just those few areas, so far.
    Remember that time Scott vented on the Forums?!?!?
  • DScottHewittDScottHewitt ✭✭✭✭✭
    edited June 20
    This is what I get for the EVENT:


    7zgdp78wysb9.jpg
    3uvoh4bywx0h.jpg
    ivr502oy8h62.jpg

    Remember that time Scott vented on the Forums?!?!?
  • DScottHewittDScottHewitt ✭✭✭✭✭
    I cannot do anything.
    Remember that time Scott vented on the Forums?!?!?
  • DScottHewittDScottHewitt ✭✭✭✭✭
    Returning Shuttles:

    05r8w8uaq1cw.jpg
    4d158xcm5cby.jpg

    Completed Away Team Mission:

    fff6yvigjq5x.jpg


    Remember that time Scott vented on the Forums?!?!?
  • DScottHewittDScottHewitt ✭✭✭✭✭
    Switched to new computer at the library. Appears to be okay on this one!!!!!
    Remember that time Scott vented on the Forums?!?!?
Sign In or Register to comment.